De fik 12 og hun sagde ja

Mie Gissemann Ricksen og Rasmus Bjerg Astrup var i dag til deres afsluttende bacheloreksamen på pædagoguddannelsen. Karakteren blev et 12-tal og efterfølgende faldt Rasmus på knæ og friede til Mie – og hun sagde ja.

Dato: 23.06.2022 - Forfatter: Kasper Duus

Mie og Rasmus var til deres afsluttende gruppeeksamen, hvor de sammen med deres medstuderende Janni Rosengren Noack fik topkarakter og dermed kan kalde sig nyuddannede pædagoger. Men Rasmus havde ikke kun forberedt sig grundigt til selve eksamen – han havde også planlagt at fri til Mie, når den sidste karakter var i hus. Dermed kunne det nyforlovede par forlade eksamenslokalet med både en spirtny titel som pædagog og en tindrende ring på fingeren.

Mødte hinanden på UCL

Rasmus og Mie mødte allerede hinanden på den første dag på pædagoguddannelsen. Mie er hørehæmmet, og Ramus imponerede hende med at kunne tegnsprog for ”sød”. Det udviklede sig til et kæresteforhold, og de har fulgtes gennem uddannelse, hvor de begge har specialiseret sig inden for social- og specialområdet. Siden er de flyttet sammen i hus i Kværndrup,

Første job er i hus

De kommende ægtefolk kan kun puste ud i for en kort stund. Rasmus har fået job som pædagog på Palleshave Bo- og Aktivitetscenter ved Ringe og Mie har landet et vikariat, så de hopper begge i arbejdstøjet.

UCL ønsker Mie og Rasmus et stort tillykke med forlovelsen og al mulig held og lykke fremover – både privat og fagligt.