Studerende for en dag

Vil du vide, hvordan det er at læse på en videregående uddannelse hos UCL?

Bliv klogere på, hvad uddannelsen handler om, hvordan campus ser ud indefra, og mød studerende og undervisere, som studerende for en dag. 

Hvem kan blive studerende for en dag?

Studerende for en dag er et tilbud til dig, der er i gang med eller som har afsluttet en ungdoms- eller erhvervsuddannelse og som går med seriøse overvejelser om at vælge en af UCL’s uddannelser.

Se hvilke uddannelser, du kan blive studerende for en dag på nedenfor.

Studerende for en dag

Køn
Uddannelsesmæssige baggrund
Sådan behandler vi dine personoplysninger - Vi beder om dine personlige data, så vi ved brug af mails kan muliggøre din registrering til studerende for en dag, og derfor bliver dine personoplysninger kun behandlet som led i de opgaver, vi har som uddannelsesinstitution og offentlig myndighed.

Når studerende for en dag er afsluttet, anonymiserer vi dine oplysninger, så vi kan bruge dem til statistik og analyse. Dine personoplysninger vil ikke blive delt med tredjeparter.

Når vi behandler dine personoplysninger har du nogle rettigheder, og du har også ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Dine rettigheder og klagemuligheder finder du i UCL's privatlivspolitik