Studerende for en dag

Oplev hvordan det er at studere på en videregående uddannelse hos UCL. Bliv klogere på, hvad uddannelsen handler om, hvordan campus ser ud indefra, og mød studerende og undervisere.

Hvem kan blive studerende for en dag?

Studerende for en dag er et tilbud til dig, der er i gang med eller som har afsluttet en ungdoms- eller erhvervsuddannelse og som går med seriøse overvejelser om at vælge en af UCL’s uddannelser.

Hvordan foregår det

Du vil under hele dit besøg følges med en nuværende studerende, som tager dig med til undervisning, faglokaler, kantine og viser dig rundt på campus. Når du har tilmeldt dig, bliver du kontaktet af værten, og sammen finder I en dato, der passer jer begge.

Et besøg varer ca. 5 timer, men tilpasses ønsker og behov efter aftale mellem dig og værten.

Hvornår kan jeg komme på besøg

Vi prøver at arrangere et besøg hurtigst muligt, men i perioder hvor der er eksaminer eller de studerende er i praktik, kan der går lidt længere tid.

I juli, august, december og januar er der som udgangspunkt ikke mulighed for at blive studerende for en dag.

Har du spørgsmål om ansøgning og optagelseskrav, kan du altid kontakte UCL's optagelsesvejledning.

Vælg uddannelse, og tilmeld dig nedenfor.

Studerende for en dag

Køn
Uddannelsesmæssige baggrund
Sådan behandler vi dine personoplysninger - Vi beder om dine personlige data, så vi ved brug af mails kan muliggøre din registrering til studerende for en dag, og derfor bliver dine personoplysninger kun behandlet som led i de opgaver, vi har som uddannelsesinstitution og offentlig myndighed.

Når studerende for en dag er afsluttet, anonymiserer vi dine oplysninger, så vi kan bruge dem til statistik og analyse. Dine personoplysninger vil ikke blive delt med tredjeparter.

Når vi behandler dine personoplysninger har du nogle rettigheder, og du har også ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Dine rettigheder og klagemuligheder finder du i UCL's privatlivspolitik

Fandt du den information du søgte?