Afgangsprojekt, Fleksibelt

Akademimodul

Et fleksibelt uddannelsesforløb giver dig muligheden for at brede din uddannelse ud på en bestemt uddannelsesretning og derved kan det i større grad tilpasses netop dine behov. Du sammensætter din egen individuelle akademiuddannelse ved at kombinere moduler fra forskellige akademiuddannelser.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kravene for at gennemføre en fleksibel akademiuddannelse er følgende:

  • Fagmodulerne i et fleksibelt forløb inklusiv afgangsprojektet, skal tilsammen have et omfang af 60 ECTS-point. Heraf skal:
    • Mindst 30 ECTS-point være opnået indenfor et fagligt område, og
    • 10 ECTS-point skal være opnået ved et afgangsprojekt inden for det faglige område
  • Du skal have udarbejdet en uddannelsesplan med de fag, du kunne tænke dig i din afsluttede fleksible akademiuddannelse. Dette gør du ved at kontakte en af vores vejledere
  • Sammensætningen af de enkelte fag skal sammen med det afsluttende afgangsprojekt sikre en klar, sammenhængende faglig profil

Afgangsprojektet afslutter uddannelsen. Du skal her kunne dokumentere, at du på et metodisk og analytisk grundlag kan gennemføre en praksisnær og kompleks problemløsning indenfor dit valgte fagområde.

Du får mulighed for at gå i dybden med emner, der interesserer dig i særlig grad, eller som er relevante enten for din nuværende jobsituation eller fremtidige karriere. Du bliver dermed specialiseret i et område efter dit valg.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Jesper Ussing Hjort
Jesper Ussing Hjort Chefkonsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb