Dansk i 1. klasse? Kom godt fra start!

Kursus

Har du været væk fra indskolingen en periode eller er du nyuddannet lærer? Få din værktøjskasse fyldt op med spændende praksisnær inspiration, samt konkrete værktøjer og skabeloner.

Tilmeld kursus

Fagligt indhold

Kom godt fra start i danskundervisningen i 1. klasse. Dagen sætter med fokus på sprogarbejde, læsning, skrivestunder og evaluering i børnehøjde, samt bevægelse i undervisningen.

Herudover får du ideer og skabeloner til planlægning af forløb. En mindre del af kurset vil også rette sig mod klasseledelse, hvor du vil få ‘fif og tricks’ til at skabe genkendelige strukturer i klassen.

Du vil ligeledes få præsenteret relevante læremidler fra CFU’s samling til brug i din undervisning, og vi hjælper gerne med booking af materialer.

Målgruppe

Lærere og pædagoger, der underviser i dansk 1. klasse.

Formål

Du får viden om effektiv strukturering af dagligdagen og undervisningen i 1. klasse, inspiration til arbejdet med faget ud fra de fire kompetenceområder, samt kendskab til de nyeste læremidler på området.

Anvendelse

Vi arbejder med praksisnære, konkrete ideer, metoder, øvelser og forløb, som du kan tage med hjem og anvende i din klasse.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Louise Duus Skovbjerg Konsulent, dansk indskoling og børnehaveklassen
Tilmeld kursus

Forløb