Dansk i 1. klasse? Kom godt fra start!

Kursus

Har du været væk fra indskolingen en periode eller er du nyuddannet lærer? Få din værktøjskasse fyldt op med spændende praksisnær inspiration, samt konkrete værktøjer og skabeloner.

Tilmeld kursus

Kom godt fra start i danskundervisningen i 1. klasse

Kom godt fra start i danskundervisningen i 1. klasse. Dagen sætter blandt andet fokus på sprogarbejde, læsning, skrivestunder, mål og evaluering i børnehøjde, samt bevægelse i undervisningen.Herudover får du ideer og skabeloner til planlægning af forløb.

Herudover får du ideer og skabeloner til planlægning af forløb. En mindre del af kurset vil også rette sig mod klasseledelse, hvor du vil få 'fif og tricks' til at skabe genkendelige strukturer i klassen.

Du vil ligeledes få præsenteret relevante læremidler fra CFU's samling til brug i din undervisning, og vi hjælper gerne med booking af materialer.

Du får viden om effektiv strukturering af dagligdagen og undervisningen i 1. klasse, inspiration til arbejdet med faget ud fra de forskellige kompetenceområder, samt kendskab til de nyeste læremidler på området.


Målgruppe

Lærere og pædagoger, der underviser i dansk 1. klasse.


Anvendelse

Vi arbejder med praksisnære, konkrete ideer, metoder, øvelser og forløb, som du kan tage med hjem og anvende i din klasse.

Hanne Reinhold Dinesen
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb