Styrk maddannelse – men hvordan?

Vil du gerne invitere dine elever ind i madens forunderlige verden af glæde, sundhed og samvær? Vil du gerne styrke din praksisfaglighed? Så vil vi gerne invitere dig indenfor i projektet Styrk maddannelse.

Dato: 01.01.2020

Sæt maddannelse på skemaet

Mad er så meget mere end føde for kroppen. I skolen kan mad også være en vej til at stimulere elevernes kritiske stillingtagen og deres handlekompetencer. Gennem mad og måltider kan de få lyst, mod, vilje og evner til at træffe velovervejede valg. Derfor kan maddannelse nu også komme på skoleskemaet. 

Styrk maddannelse er et nationalt projekt igangsat af Børne- og Undervisningsministeriet og professionshøjskolerne. Projektet munder ud i både kurser og gratis inspirationsmateriale. Kurserne er åbne for tilmelding fra 20. marts, og inspirationsmaterialet til skolerne ligger klar til sommer.

Er maddannelse noget for dig?

Kurserne henvender sig til dig, der underviser i Madkundskab eller Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab. Og til dig, der arbejder pædagogisk med børnene, f.eks. i SFO. Du kan se kurserne på styrkmaddannelse.dk.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Kontaktpersoner:
Kirsten Kamstrup
tlf. 2363 8267
kika@ucl.dk

Morten Kromann Nielsen
tlf. 40 32 93 41
mokn@ucl.dk

Se kurserne og læs mere om projektet på styrkmaddannelse.dk