Det personlige lederskab i detailhandelen

Akademimodul

Lær om butiksorganisering, god ledelse, god kommunikation, coaching og assertionsteknikker, så du kan skabe den helt rigtige virksomhedskultur for jeres forretning.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Varetag personaleledelsesopgaver og skab en god virksomhedskultur!

Fagligt indhold 

På baggrund af indsigt i din egen personlige udvikling som leder og de krav og muligheder, lederrollen stiller, kan du forstå, vurdere og handle i forhold til problemer og muligheder i din virksomheds personaleforhold.

Du lærer om:

  • personlig udvikling – den unge leder i butikken
  • organisering af arbejdet
  • lederen som rollemodel
  • konceptkommunikation.

Udbytte

Motivation og tillid hos butikkens medarbejdere skaber du ved hjælp af god ledelse og kommunikation, som du får værktøjer til med coaching og assertionstenikker. Yderligere lærer du at udnytte dine sproglige og kropslige virkemidler, udtryk og gennemslagskraft som redskaber i din rolle som leder.

Efter modulet kan du:

  • anvende forskellige situations- og personbestemte kommunikationsformer overfor detailhandlens kunder og medarbejdere
  • formidle butikskoncept, konceptforandringer og virksomhedskultur til medarbejderne
  • analysere og vurdere tidsforbrug samt gennemføre tidsstyring og planlægning med udgangspunkt i butikkens aktiviteter og sæson
  • varetage butikkens arbejdsopgaver, under hensyntagen til ledelse og lederskab
  • vurdere og bruge forskellige metoder til samarbejde, teamudvikling og -dynamik til at nå butikkens overordnede målsætning.

Niveau

Når du har taget modulet, kan du varetage personaleledelsesopgaver som afdelingsleder eller tilsvarende i en detailhandelsvirksomhed.

Modulet hører under akademiuddannelse i Retail og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, som vil udvikle egne ledelseskompetencer og arbejde som afdelingsleder i en detailhandelsvirksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb