Fødevaresikkerhed i industriel produktion
Akademimodul
Det lærer du
Fødevaresikkerhed er afgørende for at sikre kvalitet og tillid i den industrielle produktion.
Du lærer at identificere risici og arbejde systematisk med kontrol og dokumentation.
Hygiejne og risikovurdering
Du får indsigt i, hvordan du forebygger forurening og sikrer stabile processer.
Lovgivning og standarder
Du lærer at navigere i krav og regler for fødevaresikkerhed.
Kontrolsystemer og procedurer
Du får redskaber til at opbygge og vedligeholde effektive systemer.
Kommunikation og ansvar
Du lærer at formidle viden og sikre fælles forståelse i produktionen.
Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.
Udbytte
Du styrker dine evner til at
• Arbejde målrettet med kvalitet og sikkerhed i produktionen.
• Dokumentere og analysere relevante data.
• Reflektere over praksis og forbedringsmuligheder.
• Samarbejde med kolleger om fælles løsninger.
• Udvikle og vedligeholde egenkontrolprogrammer.
• Omsætte teori til konkrete handlinger i hverdagen.
Din arbejdsplads får en medarbejder, der kan
• Bidrage til høj fødevaresikkerhed i alle led af produktionen.
• Implementere og vedligeholde kontrolsystemer.
• Understøtte dokumentation og myndighedskrav.
• Formidle viden om risici og løsninger.
• Arbejde systematisk med fødevarer i industrielle sammenhænge.
• Skabe overblik og sikre løbende forbedringer.
Deltagerprofil
Produktionsmedarbejdere og kvalitetsansvarlige
Du arbejder med fødevaresikkerhed og vil styrke din viden og praksis.
Laboranter og teknikere
Du har ansvar for kontrol og dokumentation i forbindelse med fødevarer.
Modulet er også for dig...
… der ønsker at forstå fødevaresikkerhed og bidrage til stabile og sikre processer.
Tilskud
Få hele eller dele af din efteruddannelse betalt. Der er forskellige støttemuligheder - afhængig af, hvor du er ansat.
Book vejledning
Kontakt
Faglig vejledning
Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent
Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
24 96 93 58 hkj@ucl.dk Book vejledningVejledning om ansøgning
Adgangskrav
Uddannelse og erhvervserfaring
For at tage et akademimodul skal du opfylde to krav.
1: Have en uddannelse svarende til mindst en relevant erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse.
2: Have to års relevant erhvervserfaring - efter gennemført adgangsgivende uddannelse eller opnået sideløbende med den adgangsgivende uddannelse, fx en relevant erhvervsuddannelse.
Opfylder du ikke adgangskravene
Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du søge ind på baggrund af dine erfaringer.
Her skal du søge om en realkompetence-vurdering, hvor du får vurderet dine reelle kompetencer i forhold til en bestemt uddannelse.
Dine reelle kompetencer består af færdigheder fra arbejdsliv, skolegang, kurser og fritidsliv.
RealkompetencevurderingStudieforberedende kursus
God studieteknik er både en investering i din tid og dit udbytte af uddannelsen.
- Studietekning
- Projektskrivning
- Eksamensformer og -træning
Eksamenstræning
Har du oplevet, at din nervøsitet har taget over ved en eksamen, og at klappen er gået ned?
Følg tre gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem eksamen.
Eksamenstræning