Akademimodul
Vil du lære at opstille egenkontrolprogrammer og udføre HACCP-analyse med udgangspunkt i gældende fødevarelovgivning?
På Fødevaresikkerhed i industriel produktion lærer du om fødevaresikkerhedsstandarder, så du kan vurdere risici ved fødevareproduktion.
Med forståelse for dokumentation, sporbarhed og hygiejne lærer du at opstille et egenkontrolprogram, hvor du medtænker hygiejneprocedurer og instruktioner.
Du får viden om:
Du lærer at gennemføre en HACCP-analyse, hvor du ligeledes kan vedligeholde og optimere et eksisterende egenkontrolprogram eller HACCP-system. Du bliver desuden i stand til at formidle fødevaresikkerhedsmæssige problemstillinger.
Efter Fødevaresikkerhed i industriel produktion kan du:
Modulet hører under akademiuddannelsen i Proces-, laboratorie- og fødevareteknologi og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Fødevaresikkerhed i industriel produktion er et retningsspecifikt modul under retningen Fødevareteknologi.
Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, som ønsker at lære nye metoder til arbejdet med fødevaresikkerhed og –produktion.
Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.