Human Resource Management

Akademimodul

Vil du arbejde med rekruttering, kompetenceudvikling og ledelse? Her bliver du specialiseret inden for HR, så du både kan rekruttere nye medarbejdere og varetage udviklingen af dine nuværende kollegaer. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet lærer du bl.a. om strategiske ledelse, videnregnskaber og ledelsesfilosofi, og du får redskaberne til at planlægge en HR-strategi. 

Indhold: 

  • Human Resource Management og strategisk ledelse i et HR-perspektiv
  • Personalepolitik
  • Personaleplanlægning, tiltrækning, udvikling og afvikling
  • HR-tiltag, værktøjer og processer
  • Samtaleformer.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at identificere virksomhedens rekutteringsbehov, og du kan udarbejde job- og personprofiler på baggrund af medarbejdernes udviklingsbehov. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Human Ressource Management er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som arbejder eller vil arbejde inden for Human Resource Management med fokus på tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Camilla Andersen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb