Ledelse af bæredygtigt arbejdsmiljø

Akademimodul

Er du leder eller arbejdsmiljørepræsentant, og vil du blive en endnu dygtigere leder inden for kombinationen af økonomi og arbejdsmiljø?

Her lærer du, hvordan du skaber processer for udviklingen af arbejdsmiljøområdet i din virksomhed. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Læs Ledelse af bæredygtigt arbejdsmiljø og sæt de gode rammer

Ledelse af bæredygtigt arbejdsmiljø

Et bæredygtigt arbejdsmiljø er med til at sikre et stærkt samarbejde omkring løsningen af kerneopgaven med afsæt i det fysiske og psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Det bæredygtige arbejdsmiljø har et målrettet fokus på, arbejdet tilrettelægges for at sikre, at menneskelige ressourcer og arbejdskapacitet opbygges og tilpasses samfundet, arbejdspladsens og den enkeltes behov.

Med modulet Ledelse af bæredygtigt arbejdsmiljø bliver dine kompetencer styrket inden for tilrettelæggelse og implementering af tiltag, som er med til at forbedre og sikre arbejdsmiljøet på din arbejdsplads.

Modulet Ledelse af bæredygtigt arbejdsmiljø er relevant for dig der er leder, koordinator eller arbejdsmiljørepræsentant og som ønsker nye kompetencer til netop at udvikle og lede de arbejdsmiljømæssige processer der er på arbejdspladsen.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb