Optimer din grønne fremtid med Green Lean

Kursus

Vil du have redskaberne til at lede ved hjælp af Lean, hvor du kan bruge Lean som strategisk værktøj og ledelsesfilosofi? Fokuser på værdiskabelse og forbedringer med Lean-ledelse i praksis.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

Forløbet giver dig en forståelse for hvordan Lean filosofien, og Lean værktøjerne kan hjælpe dig med at optimere dine grønne initiativer og aktiviteter. Du vil lære at mestre leanprocesserne, og sikre at du kan anvende dem til både at skabe værdi i dine processer, og samtidig sikre det grønne perspektiv og har en bæredygtig tilgang

Vi arbejder med den grundlæggende Lean tankegang og Lean principperne, og ser hvordan de kan sikre, at du får trimmet dine processer og din produktion, og samtidig kan tilsikre at du optimerer i forhold til dine grønne målsætninger

Du lærer om

  • Lean-ledelse, herunder ledelsesfilosofi, modeller, metoder og processer
  • Green Lean hvor der sikrer en grøn tilgang til dine processer
  • Lean-ledelsen og inddragelse af medarbejderne, og giver et grønt perspektiv i forhold til Lean optimeringen
  • Implementering af Green Lean i organisationen.

Udbytte

Med Green Lean (Lean-ledelse i praksis) lærer du om teorier og metoder, der ruster dig til at optimere systematisk, fjerne spild og skabe flow, samt viden om hvordan Lean-værktøjerne virker isoleret og i samspil.

Du vil samtidig kunne bruge Lean som løftestang i forhold til at gøre grønomstilling praktisk og operationelt i forhold til de daglige opgaver.

Efter modulet kan du

  • Identificere hvordan du kan bruge Lean i forhold til at optimere dine grønne og bæredygtige tiltag
  • Identificere og vurdere arbejdsmiljømæssige påvirkninger ved implementering af Lean
  • Identificere de organisatoriske udfordringer og inddrage medarbejderne aktivt i Lean-processen ved anvendelse af relevante værktøjer
  • Varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i relation til Lean i praksis
  • Vurdere praksisnære problemstillinger og opstille samt vælge løsningsmuligheder der sikrer optimering og vækst på grønne præmisser

Niveau

Du kan tage modulet som et selvstændigt kursus i Lean. Modulet hører under akademiuddannelse i Ledelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, der vil udvikle en ledelseskultur ved brug af Lean set med et grønt og bæredygtig perspektiv.

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb