Organisation og arbejdspsykologi

Akademimodul

På modulet får du større viden og forståelse for dine medarbejderes forskellige personligheder, motivation og trivsel. Du får arbejdspsykologiske redskaber, så du fortsat sikrer en positiv udvikling af din virksomheds sammenhængskraft.

Datoer og tilmeld
Garanteret holdstart

Gå fra teori til forståelse og handling

Fagligt indhold

På modulet lærer du, hvordan organisering, standardisering og koordinering sikrer effektiv videndeling og udførelse på tværs af din virksomhed – og du får konkrete redskaber og vejledning til, hvordan du kan gøre i praksis.

Du lærer om:

• organisationsstruktur og styring og organisationsudvikling
• effektive sammensætninger af grupper og teams
• menneskers personlighed, trivsel og motivation
• omgivelser og kulturs betydning for virksomheden.

Udbytte

Med din viden om organisationsstrukturer og forskellige styringsredskaber er du i stand til at se din virksomhed med et friskt øje. Du kan derfor bedre vurdere virksomhedens sammenhængskraft og iværksætte udviklingstiltag.

Modulet afsluttes med en 8-siders case-opgave med udgangspunkt i din egen hverdag og ledelsespraksis. Casen samler op på din viden fra modulet og sætter dig i stand til at omsætte teorierne til praksis.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Organisation og arbejdspsykologi er et obligatorisk modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er særligt egnet til dig, der er kommende eller nuværende leder.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jon Bloch Skipper Uddannelseskoordinator
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb