Projektledelse (AU i Ledelse)

Akademimodul

Din ledelsesforståelse og dit kendskab til forskellige projektværktøjer er vigtige redskaber, når du står over for mulige projektudfordringer – især hvis du skal navigere i rollen som både projektleder og leder uden formelt personaleansvar. Der er hjælp at hente her.

Se datoer

Forbered, gennemfør og afslut dine projekter med succes

Fagligt indhold

Projektledelse er et ”værktøjsfag”, hvor du prøver kræfter med et fiktivt projekt, som du og dine medstuderende skal arbejde med.

Projektet afspejler virkeligheden med et stort fokus på gruppedynamik, feedback og refleksion. Det giver dig uvurderlig viden og erfaring, som du efterfølgende kan sætte i spil.

Indhold:

  • Klassisk, systemisk og agil projektledelse
  • Kommunikation i et projektperspektiv
  • Værktøjer til forståelse af sprog og forskellige roller i projekter
  • Viden om forskellige former for menneskesyn.

Udbytte

Tilgangen til projektledelsesteorierne giver dig en stor forståelse, som du nemt kan omsætte til dine nuværende og fremtidige projekter, uanset om du er projektleder eller -medarbejder.

Som projektleder bliver din ledelsesforståelse koblet til de centrale teorier og værktøjer, som sætter dig bedre i stand til at forstå både din egen og dine medarbejders rolle i projekter.

Som projektmedarbejder får du et værdifuldt indblik i projektlederens maskinrum, mindset og den disciplin, som projektledelse er. Det styrker jeres samarbejde og giver dig større mulighed for refleksion og forståelse omkring din egen rolle i projekter.

Niveau

Modulet kan tages som en del af akademiuddannelsen i Ledelse eller som et enkelt fag. Projektledelse er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er til dig, der er kommende eller nuværende projektleder/deltager, eller dig, der gerne vil have en større forståelse for projekternes betydning i din virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Forløb