Klasseledelse - Undervisningsledelse 2.0

Kursus

Få viden om og inspiration til, hvordan du tilrettelægger undervisningen med fokus på struktur og høj grad af genkendelighed og derved øger elevernes trivsel og læring.

Se datoer

Få fyldt værktøjskassen op med inspiration til din undervisningsledelse

Fagligt indhold

Du får viden om, hvordan du bedst muligt strukturerer og tilrettelægger god undervisning – særligt med fokus på den gode times faseinddeling.

  • Kommunikation
  • Timens struktur
  • Det fysiske læringsmiljø
  • Cases og workshop

Udbytte

Med udgangspunkt i forskning, undersøgelser og praksis, får du en lang række konkrete ideer, redskaber og anvisninger til, hvordan du i praksis kan gennemtænke, skabe og realisere indhold fra ovenstående punkter om undervisnings-, lærings- og adfærds-/relations-ledelse.

På kurset får du adgang til en Padlet – en vidensplatform, som du også vil kunne tilgå efter endt kursus. Her får du adgang til nyeste undersøgelser og forskningsfund om klasseledelse, praksisnære aktiviteter og relevante opgaver/materialer.

Den 09.02.23 kl. 14.00-15.00 vil der være mulighed for sparring over ZOOM.

Målgruppen

Børnehaveklasseledere, pædagoger, lærere og øvrige ressourcerpersoner, der interesserer sig for elementer indenfor klasseledelse

Er du ikke i målgruppen?

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning

Louise Duus Skovbjerg Konsulent, dansk indskoling og børnehaveklassen
Hanne Reinhold Piekut Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær

Se datoer

Forløb