UCL Boulevarden

UCL Boulevarden er et af to campusser i Vejle. UCL Boulevarden er centralt placeret i Vejle med Sundhedshuset, DGI huset og Vejle Banegård i praktisk gå-afstand. Lige nede om hjørnet ligger UCL Vestre Engvej, så der er rig mulighed for at benytte faciliteter og tilbud på begge campusser.

Hvad finder du på UCL Boulevarden?

UCL Boulevarden er centralt placeret med Vejles byliv indenfor kort gåafstand. Man kan herfra nemt smutte over i DGI-huset, hvor studerende får medlemsskab til fordelagtige priser, eller stikke over på UCL Vestre Engvej i Sundhedshuset, som ligger et lille stykke henne ad vejen. Her færdes dagligt knap 500 studerende, fordelt på 8 uddannelsesretninger.

Fælles for de studerende

UCL Vestre Engvej og UCL Boulevarden har en fælles eventkoordinator, som afholder de store studiefester og sociale arrangementer for de studerende. Udover de åbenlyse events som Semesterstartsfest, afholdes der også Puslespilskonkurrencer, Fastelavnsbar, Wine Tasting og meget mere. Alt dette kan man holde sig opdateret på via de sociale medier.

SPOT

Spot er fredagsbaren, hvor de studerende på UCL Boulevarden går hen for at slappe af og vende ugen over en kold drik. Det er også her de går til international ølsmagning, standup, Halloweenfest, FIFA-turnering eller et af de mange andre forskellige arrangementer, som SPOT disker op med.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at vide mere, eller måske endda melde dig under fanerne som frivillig.

Walkabout i Vejle by

Som ny studerende i Vejle kan det være en kæmpe fordel at hoppe med på UCL's vejle Walk. Det er et arrangement, der gentages til hver semesterstart og henvender sig til alle UCL-studerende. Turen går rundt i Vejle midtby og har strategiske pauser ved henholdsvis Vejle Street food og Old Irish Pub på havnen.

Vejle Walk er selvfølgelig et oplagt tilbud til tilflyttende studerende, men selvindfødte vejlensere kan få et nyt syn på deres by og en hyggelig gåtur sammen med de andre UCL'ere.

 

Futsal og UCL

Hvis man er det sporty type, kan man også melde sig til UCL Vejles eget Futsal-hold. Futsal, hvad er nu det, spørger du måske?

Futsal er en blanding af håndbold og fodbold, hvilket vil sige, at det er fodbold, der spilles indendørs på en bane med samme mål som i håndbold, med en lille bold. UCL i Vejle har indgået et samarbejde med den lokale futsal-liga, så UCL kan stille deres eget hold og spille i ligaen. Er du interesseret?

Læs mere via linket nedenfor og tak kontakt til Vejles studiemiljøkoordinator.

Få et overblik

Hold dig opdateret på UCL's overordnede Facebook-profil. Her præsenteres alle events fra de forskellige campusser, både faglige og sociale. Her hører du om Åbent Hus arrangementer, webinarer, og foredrag, eller de sociale tiltag som studiefester og brætspilscafé. 

Røgfrit UCL

Skal du være UCL Ambassadør?

Mød os på Instagram @ucl.dk

Fandt du hvad du søgte?