UCL Seebladsgade

UCL Seebladsgade er smukt placeret i den nyrenoverede del af Odense Havn, lige ved siden af Storms Pakhus og i praktisk gå-afstand fra Odense Banegård.

Hvad finder du på Seebladsgade?

UCL Seebladsgade er UCL's næststørste campus og huser knap 3500 studerende fordelt på 32 uddannelser. UCL Seebladsgade har en lang række lækre faciliteter til de studerende. Læs mere om dem længere nede.

UCL Seebladsgade danner desuden rammen om en masse aktiviteter for studerende, som bl.a. brætspilscafe, computerklub og semesterfester. Og med sin centrale placering tæt på byen, havnen og grønne områder er der rig mulighed for at nyde alt, hvad Odense har at byde på.

Et stenkast fra Storms Pakhus

Storms Pakhus er Odenses største streetfood-mekka. Her er madstande, barer og kreative værksteder i en skøn forening. Indrettet i rustikke lokaler i den gamle lagerhal kan man møde driftige iværksættere, kulturelle feinschmeckere, kreative sjæle og UCL-studerende, naturligvis - alt sammen lige rundt om hjørnet fra campus.

Odense Havn byder på andet og mere end måger og industri...

Odense Havn har gennemgået en større fornyelse og renovering igennem de sidste par år, og kan nu byde på kreative miljøer og kontorfællesskaber, Fodboldfabrikken og andre sportsmiljøer til de aktive, havnebadet til vandhundene, minigolf og lehgepladser til familierne, samt den tilbagevendende Odense Havnekulturfestival, der bibringer området en masse koncerter, opvisninger og forskellige oplevelser for både de festglade og de familieorienterede.

Tjek Havnen ud nedenfor.

Fablab

Fablab er et kreativt og teknologisk uddannelseslaboratorium og prototypeværksted, hvor du har mulighed for at eksperimentere, skabe, lære, vidensdele og kan få hjælp til at omsætte dine idéer til prototyper og produkter.

Går du med iværksætterdrømme?

UCL Boxen er UCL's egen innovative hub, hvor studerende kan netværke i et kreativt miljø med workshops, innovationsevents, udviklingsforløb og meget mere. Her er der rig mulighed for at prøve sine ideer af i et vækstende miljø med vide rammer.

Vil du vide mere? 

Beerbox

Dette er UCL Seebladsgade fredagsbar, som er drevet af frivillige studerende. Beerbox har hjemme i en stor ekstern bygning placeret strategisk godt imellem UCL og Storms Pakhus. Her arrangeres der Beerpong turneringer, Halloween, der rafles med terninger og en masse andet.

Find dem på facebook, hvis du er interesseret i at se mere eller måske endda melde dig under fanerne som frivillig.

Få et overblik

Hold dig opdateret på UCL's overordnede Facebook-profil. Her præsenteres alle events fra de forskellige campusser, både faglige og sociale. Her hører du om Åbent Hus arrangementer, webinarer, og foredrag, eller de sociale tiltag som studiefester og brætspilscafé. 

Skal du være UCL Ambassadør?

Mød os på Instagram @ucl.dk

Fandt du den information du søgte?