57 mio. kr. til nyt projekt med fokus på leg

De danske professionshøjskoler og LEGO Fonden har indgået et nyt partnerskab. Ambitionen er at udvikle ny forståelse af læring på legens præmisser for børn mellem 0-15 år.

Playful Learning er et nyt 5-årigt udviklingsprogram mellem de danske professionshøjskoler og LEGO Fonden, der støtter programmet med 57 mio. kr.

Dato: 29.08.2018 - Forfatter: Carsten Pico

Playful Learning er et nyt 5-årigt udviklingsprogram mellem de danske professionshøjskoler og LEGO Fonden, der støtter programmet med 57 mill. kr.

Samarbejdet skal gøre pædagog- og lærerstuderende endnu bedre til at anvende en legende tilgang til børns udvikling og læring.

– Der er rigtig mange muligheder i samarbejdet. Vi glæder os til at skulle være med til at udfolde og udvikle børns leg og læring, siger Erik Knudsen, rektor for UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

– Ambitionen med programmet Playful Learning er at styrke alle danske børns kreative og eksperimenterende tilgang til verden og deres livslange motivation for legende læring, siger Erik Knudsen.

– Det næste halve års tid skal den ambition foldes nærmere ud i forhold til den enkelte professionshøjskole, siger UCL’s rektor, som er med i en styregruppe, der skal styre den proces.