Fødevarekemi

Akademimodul

Få kendskab til den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af komponenter i fødevarer, så du i en struktureret sammenhæng kan indgå i fremstilling og udvikling af fødevarer

Tilmeld modul

Beskrivelse

Du får viden, så du kan vurdere den kemiske struktur af komponenter i fødevarer og deres funktion og de kemiske ændringer i fødevarer, der sker ved bearbejdning og opbevaring.

Modulet giver dig udviklingsbaseret viden om praksis og central anvendt teori og metode inden for den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af
  • Vand
  • Protein
  • Kulhydrater
  • Lipider
  • Vitaminer og mineraler
  • Tilsætningsstoffer
  • Funktionelle ingredienser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Hans Kjær Jørgensen
Hans Kjær Jørgensen Konsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb