Fødevarekemi

Akademimodul

Få kendskab til den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af komponenter i fødevarer, så du i en struktureret sammenhæng kan indgå i fremstilling og udvikling af fødevarer

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Du får viden, så du kan vurdere den kemiske struktur af komponenter i fødevarer og deres funktion og de kemiske ændringer i fødevarer, der sker ved bearbejdning og opbevaring.

Modulet giver dig udviklingsbaseret viden om praksis og central anvendt teori og metode inden for den kemiske struktur og funktionelle egenskaber af
  • Vand
  • Protein
  • Kulhydrater
  • Lipider
  • Vitaminer og mineraler
  • Tilsætningsstoffer
  • Funktionelle ingredienser

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb