Positiv psykologi i organisationen

Akademimodul

Med "Positiv psykologi i organisationen" bliver du rustet til at skabe forretningsmæssige resultater gennem motivation og arbejdsglæde.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Du lærer at deltage aktivt i at realisere organisationens mål ved at anvende positiv psykologi. Du bliver i stand til at anvende styrkebaseret ledelse, dvs. at du kan arbejde med at fremme produktivitet ved at bygge på styrker. Samtidig vil du kunne bidrage aktivt til at være med til at reducere stress og skabe positive relationer.

På dette modul lærer du at sætte din viden om positiv psykologi ind i en organisatorisk sammenhæng.

Positiv psykologi er videnskaben om trivsel og optimal menneskelig funktion, og principperne bag positiv psykologi kan være medvirkende til at bringe organisationer hurtigere og bedre fra A til B i forandringsprocesser.

Du får redskaber til at bidrage til en sådan proces med positive, forretningsmæssige resultater ved at skabe arbejdsglæde og motivation på tværs af organisationen.

Du lærer kort sagt at koble positiv psykologi til "forretningen" og oversætte det til resultater på bundlinjen gennem udvikling af processer, der bruger positiv psykologi til at skabe vækst og engagement samt giver mening og handling hos medarbejdere og ledere.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Maria Levi
Maria Levi Programansvarlig, Adjunkt

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb