Fokus på inbetweenere

I sensommeren 2020 har vi hos Ledelse og Organisation sat fokus på dig, inbetweeneren, og de problematikker, der kan opstå, når din ledelsesrolle er uden personaleansvar. Men hvad betyder det præcis, hvis du er inbetweener?

I en række webinarer fortæller vi om, hvordan din stilling skal rammesættes, hvordan du udvider og udvikler dit ledelsesrum, samt hvordan du som leder skaber de bedste rammer for dine inbetweeners.

Dato: 18.09.2020 - Forfatter: Birger Søndergård

Webinarrække:

Sådan lykkes du som koordinator, faglig leder og intern konsulent

Hvis du leder projekter, processer eller opgaver, men ikke medarbejdere, så er du en af de mange ledere uden formelt personaleansvar. Det har skabt helt nye udfordringer og dilemmaer, som vi har sat fokus på over tre webinarer.

Du kan se eller gense webinarerne herunder.

Birger Søndergård Lektor, underviser bl.a. i team- og projektledelse, og er konsulent inden for teamudvikling

Sådan lykkes du som koordinator, faglig leder og intern konsulent

Værter: Birger Søndergård, lektor og ledelseskonsulent, og Kim Hass Rubin, chef, Ledelse og Organisation

På det første webinar definerer Birger og Kim, hvad det vil sige at være inbetweener og opridser, hvilke dilemmaer, der oftest opstår, når du skal finde dig tilpas i den nye rolle.

Download webinaret her

Sådan udvider du dit ledelsesrum

Værter: Birger Søndergård, lektor og ledelseskonsulent, og Lillian Fannikke, cand.mag. og ledelseskonsulent

Hvad er ledelsesrummet for teamledere, koordinatorer og konsulenter, hvad påvirker det og hvordan kan du bedst muligt udnytte det? Det sætter Birger og Lillian fokus på i rækkens andet webinar.

Download webinaret her

Sådan leder du inbetweeners

Værter: Birger Søndergård, lektor og ledelseskonsulent, og Christel Aulkær Moll, adjunkt og ledelseskonsulent

Er du leder for inbetweeners, og vil du have inspiration til, hvordan du giver dem de bedste muligheder for at lede op i organisationen? Så kan du få gode råd af Birger og Christel i rækkens sidste webinar.

Download webinaret her

Mød Birger Søndergaard

Birger Søndergaard er adjunktvejleder, formand for lektorbedømmelsesudvalget og projektleder hos UCL. Han har mange års konsulent- og undervisningserfaring inden for ledelse, HR, forretningsudvikling og salg.

Birger Søndergaard underviser på Diplom i ledelse. Herudover varetager han konsulentopgaver og særligt tilrettelagte forløb indenfor ledelsesudvikling, den målrettede virksomhedskontakt i offentlige organisationer samt medarbejder involvering i forbindelse med forandringsprocesser.

Birger Søndergaard

24 48 29 34

biso@ucl.dk

Vil du modtage lignende indhold direkte i din indbakke?