Campus Svendborg Havn

En helt ny campusbygning på Svendborg Havn skal danne rammen om fremtidens studiemiljø for UCL’s uddannelser i et levende havneområde.

Campus skal efter planen stå færdigt i 2026, og vil kunne byde velkommen til studerende fra flere forskellige uddannelser. Der drejer sig om nyt udbud af læreruddannelsen samt uddannelserne til sygeplejerske og pædagog.

Plads til 550 studerende

Vi regner med at flytte ind med ca. 300 studerende, men campus er disponeret til på sigt at kunne rumme 550 studerende.

Den nye campus skal være åben og imødekommende – en oase, der udtryk­ker tværfaglighed i rum og æstetik med det sociale som omdrejningspunkt for de studerende, undervisere og samarbejdspartnere i et kreativt eksperimentarium, hvor det digitale og analoge understøtter hinanden.

Attraktivt studiemiljø

Der vil være et stort fokus på at skabe et attraktivt studie- og læringsmiljø, der værner om “det nære” – en hyggelig campus, hvor man kommer hinanden ved, har gode faciliteter til so­ciale aktiviteter og er fælles om meget. Det kommer til udtryk i den overordnede disponering, hvor alle uddannelser har undervisningsmulighed på alle etager.

Campus vil i den forbindelse kunne byde på fælles under­visningsrum i forskellige størrelser - fra hold på 20 studerende til store læringssituationer med 90 personer.

På alle etager er der gruppe-, møde- og samtalerum og studiezoner på de åbne balkonner.

* Der tages forbehold for eventuelle ændringer i byggeriet. Det endelige byggeri kan afvige fra de viste visualiseringer.

Campus Svendborg Havn