ESG-rapportering

Akademimodul

ESG, som er den samlede betegnelse for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold, er en afgørende faktor i din virksomheds bæredygtighedsarbejde, og det er vigtigt at forholde sig til det for at påvirke jeres profil positivt over for kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vores ESG-rapportering kursus er nøglen til at kickstarte denne rejse og positionere din virksomhed som en bæredygtig aktør på markedet. 

Datoer og tilmeld

ESG – begreber, principper og modeller

Fagligt indhold 

  • Grundlæggende principper inden for ESG 
  • Analyseværktøjer til ESG-nøgletal 
  • Nyeste lovgivning og standarder for ESG-rapportering 

På modulet bliver du præsenteret for de centrale principper, teorier og metoder inden for ESG. Du arbejder med analyseværktøjer til beregning af ESG-nøgletal, som vil give dig og dine interessenter værdifuld indsigt i virksomheders bæredygtighedsarbejde. 

Du lærer om den nyeste lovgivning og standarder for ESG-rapportering og får derfor redskaberne til at omsætte din virksomheds bæredygtighedsarbejde til konkrete nøgletal. Med den viden er du i stand til at tage aktiv del i bæredygtighedsarbejdet og bidrage til at opbygge en mere bæredygtig fremtid.

Udbytte

Efter kurset vil du besidde kompetencerne til at udføre analyser, kortlægning og vurdering inden for ESG samt at formidle indholdet af ESG-rapporteringen til relevante interessenter.   

Kompetencer, som gør dig i stand til at bidrage til din virksomheds bæredygtighedsarbejde og som vil skabe værdi for virksomheden og dens interessenter. 

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Bæredygtighed og grøn omstilling eller som et enkeltfag. ESG-rapportering er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med bæredygtighed eller erhverve nye kompetencer inden for området. Uanset om du allerede er involveret i bæredygtighedsarbejdet eller ønsker at starte din rejse, vil ESG-rapportering kurset styrke dine evner og tilføre værdi til både din virksomhed og dens interessenter. 

Tilmeld dig vores ESG-uddannelse i dag for at skabe positive forandringer i din virksomhed og understrege din forpligtelse til bæredygtig praksis. 

Marie Toft Specialkonsulent og programleder
Camilla Andersen Uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb