Kvalitet, sikkerhed og miljø

Akademimodul

Vil du lære om arbejdsmiljøproblemer, miljøforhold samt miljøpolitik, så du kan forbedre arbejdsmiljøet og sikkerheden på din arbejdsplads?
Så er Kvalitet, sikkerhed og miljø noget for dig.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Opgrader din viden om miljø og sikkerhed!

Fagligt indhold 

Du lærer at påtage dig ledelsesopgaver inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet over for medarbejdere og interessenter, hvor du kan håndtere et autorisationsmæssigt ansvar over for kunder, myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.

Du får viden om:

  • kvalitet, kvalitetssikring og kvalitetsstyring
  • miljø og miljøledelse
  • arbejdsmiljø, sikkerhed og trivsel
  • relevante love og regler vedrørende miljø og arbejdsmiljø.

Udbytte

Du lærer at vurdere arbejdsmiljømæssige problemstillinger og miljøforhold samt kvalitetsbehov og i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og branchekrav udvikler, opbygge, implementere, vedligeholde og anvende relevante styresystemer til sikring af kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø samt miljø samt både kvalitetssikre og udarbejde vedligeholdelsesplan for installation, projekt og entreprise.

Efter Kvalitet, sikkerhed og miljø kan du:

  • kvalitetssikre og udarbejde vedligeholdelsesplan for installation, projekt og entreprise og formidle planer til relevante brugere
  • vurdere arbejdsmiljømæssige problemstillinger og miljøforhold samt kvalitetsbehov
  • i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og branchekrav udvikle, opbygge, implementere, vedligeholde og anvende relevante styresystemer til sikring af kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø samt miljø.

Niveau

Du kan tage modulet Kvalitet, sikkerhed og miljø, hvis du har gennemført det obligatoriske modul Grundlæggende VVS-tekniske begreber.

Modulet hører under akademiuddannelse i VVS-installation og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, som arbejder eller vil arbejde med miljø og sikkerhed i forbindelse med VVS-arbejdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb