Mikrobiologi
Få en kompetence, som bygger på grundlæggende viden på det mikrobiologiske og hygiejniske område, så du vil kunne tage professionelt del i løsningen af problemstillinger inden for dette område.
Datoer og tilmeldBeskrivelse
Emnerne på dette modul er grundlæggende mikrobiologi, mikrobiologisk laboratorieteknik, produktionshygiejne og mikrobiologisk risikovurdering.
Modulet kvalificerer dig til at tage professionel del i løsning af problemstillinger inden for mikrobiologi og hygiejne primært relateret til produktion.
Du lærer om
- Mikroorganismernes morfologi, fysiologi og vækstkrav
- Teoretisk identifikation af mikroorganismer
- Metoder til opformering og kimtælling
- Sterilisation og aseptiske arbejdsteknikker
- Sikkerhed i det mikrobiologiske laboratorium
- Produktionshygiejne, rengøringskontrol samt lovgivning og standarder inden for det produktionshygiejniske område
- HACCP og egenkontrol.
Undervisningen er baseret på litteraturstudier, opgaver, laboratorieøvelser, afleveringsopgaver og et afslutningsprojekt.
Datoer og tilmeld
Tidspunkt
09.00 - 15.00
Holdtype
Dag
Pris
11400,- DKK
Information
Modulet er tilrettelagt som fuldtidsundervisning i perioden 27/3 til 24/5 2028
Uge 13 tilrettelægges med 3 undervisningsdage og 2 studiedage.
Uge 14-16 aktionsperiode og webinar
Uge 17 + 18 Studieuge og individuel vejledning.
Uge 17 tilrettelægges med 2 undervisningsdage og 3 studiedage.
Uge 18 tilrettelægges med 1 undervisningsdag og 4 studiedage.
ECTS 5 Aktivitetsnummer DV1102140128 Tilmeldingsfrist 01/12 2027
Uge 13 tilrettelægges med 3 undervisningsdage og 2 studiedage.
Uge 14-16 aktionsperiode og webinar
Uge 17 + 18 Studieuge og individuel vejledning.
Uge 17 tilrettelægges med 2 undervisningsdage og 3 studiedage.
Uge 18 tilrettelægges med 1 undervisningsdag og 4 studiedage.
ECTS 5 Aktivitetsnummer DV1102140128 Tilmeldingsfrist 01/12 2027
Forløbsplan
-
15.05.2028Projektaflevering
-
23.05.2028Eksamen
-
24.05.2028Eksamen
Forløb