Mikrobiologi

Akademimodul

Få en kompetence, som bygger på grundlæggende viden på det mikrobiologiske og hygiejniske område, så du vil kunne tage professionelt del i løsningen af problemstillinger inden for dette område.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Emnerne på dette modul er grundlæggende mikrobiologi, mikrobiologisk laboratorieteknik, produktionshygiejne og mikrobiologisk risikovurdering.

Modulet kvalificerer dig til at tage professionel del i løsning af problemstillinger inden for mikrobiologi og hygiejne primært relateret til produktion. 
 
Du lærer om
  • Mikroorganismernes morfologi, fysiologi og vækstkrav
  • Teoretisk identifikation af mikroorganismer
  • Metoder til opformering og kimtælling
  • Sterilisation og aseptiske arbejdsteknikker
  • Sikkerhed i det mikrobiologiske laboratorium
  • Produktionshygiejne, rengøringskontrol samt lovgivning og standarder inden for det produktionshygiejniske område
  • HACCP og egenkontrol.
Undervisningen er baseret på litteraturstudier, opgaver, laboratorieøvelser, afleveringsopgaver og et afslutningsprojekt.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb