Objektorienteret SCADA

Akademimodul

Bliv undervist i at udvikle computerprogrammer med tekstbaseret kode. Der undervises i de to mest udbredte såkaldte sprogparadigmer, nemlig Procedural Programmering og Objektorienteret Programmering.

Datoer og tilmeld

Lær om systemopbygning og visualisering!

Fagligt indhold 

Fagets formål er at lære den studerende at udvikle computerprogrammer med tekstbaseret kode. Der undervises i de to mest udbredte såkaldte sprogparadigmer, nemlig Procedural Programmering og Objektorienteret Programmering.

Ved at lære disse to sprogparadigmer er den studerende i stand til at genkende, hvordan de fleste tekstbaserede computersprog er opbygget, herunder tekstbaseret PLC-sprog som Struktureret Tekst, og dermed have et godt udgangspunkt til at lære et hvilket som helst tekstbaseret computersprog i disse to paradigmer.

Den studerende opnår viden om:

  • Generelle forhold der gælder for tekstbaseret programmering
  • Forskellen mellem Procedural Programmering og Objektorienteret Programmering

Den studerende kan:

  • Udvikle tekstbaserede computerprogrammer
  • Hurtigere lære - for den studerende - ukendte tekstbaserede computersprog

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Automation og drift og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Objektorienteret SCADA er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som arbejder med automation og drift, hvor du vil specialisere dig inden for objektorienteret SCADA-implementering.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb