Pædagogisk udviklingsarbejde

Akademimodul

Modulet fokuserer på teorier og metoder i pædagogisk udviklingsarbejde med henblik på forandring og udvikling af din praksis. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk dit pædagogiske udviklingsarbejde

 

Fagligt indhold 

Vi undersøger, hvordan vi på systematiske måder kan arbejde med at udvikle den ungdomspædagogiske praksis i samarbejde med unge og kollegaer, og hvad pædagogisk udviklingsarbejde giver af udviklings- og forandringsmuligheder i den aktuelle praksis.

I modulet indgår også dokumentation, evaluering og formidling af erfaringer og viden fra det pædagogiske udviklingsarbejde.

Udbytte

Målet er at give dig endnu bedre forudsætninger for og kompetencer til at gennemføre pædagogiske udviklingsprojekter fra den første idé til afslutning med formidling af erfaringer og viden fra projektet.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Ungdomspædagogik og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Pædagogisk udviklingsarbejde er et valgfrit modul.

Målgruppe 

Modulet er for dig, som ønsker at udvikle dine evner til at indgå i pædagogiske udviklingsprojekter.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Steffen Skovdal, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling af diplom- og akademiuddannelser på det pædagogiske område
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb