Strategisk kommunikation

Akademimodul

Vil du have redskaberne til at sikre professionel, målrettet og effektiv kommunikation både internt og eksternt i din virksomhed? Så er Strategisk kommunikation noget for dig!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Strategisk kommunikation gør dig til en professionel kommunikatør

Fagligt indhold

Med Strategisk kommunikation bliver du rustet til professionelt og selvstændigt at løfte virksomhedens kommunikationsindsats, så jeres budskaber når målgrupperne. Du får fyldt din værktøjskasse op, så du på egen hånd kan føre kommunikationsprojekter hele vejen til mål.

Du kommer til at arbejde med:

  • kommunikationsmodeller og -planlægning
  • interessentanalyse
  • corporate communication

Udbytte

I løbet af modulet bliver du fortrolig med kommunikationsområdet, og du lærer at vurdere en række kommunikationsmodeller. Du får også værktøjerne til at analysere kommunikation i sammenhæng med psykologi, organisation, it, analyse og strategi.

Når du har gennemført modulet, har du en større forståelse for sammenhængen mellem intern og ekstern kommunikation, hvor du kan bruge din nye viden til planlægge virksomhedens brug af kommunikations- og formidlingsværktøjer, så I bedre kan kommunikere til jeres målgruppe.

Efter modulet kan du:

  • identificere anvendelsen af vision, mission og værdier i kommunikationsopgaver
  • indgå i virksomhedens arbejde med videndeling og løsning af kommunikative opgaver
  • anvende narrativ teori og storytelling i din kommunikation.

Niveau

Strategisk kommunikation er et kursus i grundlæggende kommunikative modeller, så du kan blive klar til at løse forskellige kommunikative opgaver i din virksomhed.

Modulet hører under akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Strategisk kommunikation er for dig, som vil styrke dine kommunikative færdigheder, hvor du lærer at analysere, planlægge og udføre kommunikationstiltag.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Gerd Madsen, konsulent Arbejder bl.a. med læringsteknologi og facilitering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb