Værdikæden i praksis

Akademimodul

Det er formålet, at den studerende opnår en overordnet indsigt i, hvordan virksomheden i egen værdikæde og på tværs af forsyningskæden arbejder med innovation, produktudvikling og produktion i forhold til kundebehov samt bliver klar til og anvender digitale muligheder for optimering og automation i processerne.

Datoer og tilmeld

Du lærer om organisering af værdi- og forsyningskædens opgaver og betydning på tværs af funktioner, samt hvordan virksomheden måler/indsamler data og følger op på dens processer og maskiner. Derudover får du forståelse af produktionsprocesser og styring og forståelse af teknologiske muligheder samt valg af teknologi til udvikling og drift.

Du lærer at anvende værktøjer til digitalisering og automatisering i virksomhedens værdi- eller forsyningskæde samt formidle problemstillinger og optimeringsforslag til samarbejdspartnere og brugere.

Du lærer at deltage i udviklings- og/eller produktionsoptimeringsopgaver med viden om behov for koordination i værdi- og forsyningskæden samt viden om samspillet mellem funktioner. Desuden lærer du at deltage i fagligt og tværfagligt udviklingsarbejde i virksomheden med formålet at få optimeret og digitaliseret forretningsprocesserne til at understøtte virksomhedens målsætninger samt tilegne sig ny viden, færdigheder og kompetencer i relation til virksomhedens behov for optimering.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jan Poulsen Uddannelseskonsulent
Karen Hempler Andreasen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb