Projektledelse

Akademimodul

På modulet Projektledelse får du kompetencer til at styre mindre og mellemstore projekter, og redskaber til at holde styr på mange forskellige interessenter.

Tag faget som et enkeltstående kursus - eller som en del af en hel akademiuddannelser.

Datoer og tilmeld

Få større forståelse for ledelse og styring af projekter

Projektledelse - et solidt fundament på vejen til et fælles mål

Arbejder du med projekter, hvor du skal planlægge, budgettere, organisere og styre et forløb frem mod et mål? Vil du gerne styrke dine kompetencer inden for projektstyring, så du fremstår som en kompetent og professionel projektleder eller projektmedarbejder, der har gennemslagskraft til at starte, gennemføre og afslutte projekter? Så er vores kursus i projektledelse lige det, du har brug for. 

Med en projektlederuddannelse fra UCL’s akademiuddannelse får du den nyeste viden om ledelses- og motivationsteorier for at styrke din forståelse for organisatoriske processer i arbejdet med projektstyring. 

Projektledelse er et obligatorisk modulfag på akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion på UCL, men kan tages som enkeltstående kursus for alle, der arbejder professionelt med projektledelse. Faget består af 10 ECTS.

Fagligt indhold

På uddannelsens otte mødegange kommer du til at arbejde med:

 • Konkrete værktøjer til at lede og styre dit projekt sikkert fra start til slut
 • Projektmodeller
 • Projektformer
 • Etablering og målformulering
 • Projektorganisation og sammensætning af projektteam
 • Ressourceallokering
 • Planlægning, prioritering og processer
 • Projektet som forandringsproces
 • Rapportering, opfølgning og kvalitetssikring

Med den nye viden får du forståelse for praksismetoder i arbejdet med projekter, og du kan bruge din viden til at udvælge teorier og metoder i dit arbejde med projektledelse og projektstyring.

Udbytte - metoder og redskaber til ledelse af projekter

Modulet styrker dine kompetencer inden for projektledelse og projektstyring, som vil give dig et solidt fundament i dit arbejde med ledelse af projekter. 
Når du har gennemført modulet, kan du:

 • Anvende centrale metoder og redskaber, der knytter sig til projektledelse og projektstyring.
 • Udvælge hensigtsmæssige modeller for din projektledelse
 • Opnå kompetencer til at lede og styre små og mellemstore projekter.

Målgruppe

Kurset er for dig med nogle års erhvervserfaring, som gerne vil styrke din viden om projekter og vigtigheden af styring og ledelse af projekter for at nå fælles mål i din organisation og virksomhed. Modulet kan tages alle alle faglærte og personer med en videregående uddannelse, som ønsker at dygtiggøre sig med en efteruddannelse i projektledelse.

For dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed og som skal arbejde specifikt med udvikling og ledelse af teams, kan vores diplomuddannelse i  projektledelse være relevant. 

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jan Poulsen Uddannelseskonsulent
Karen Hempler Andreasen Sekretær
Susanne Hansen Sekretær , ansvarlig for 6-ugers forløb for ledige

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb