Videregående database

Akademimodul

Lær at anvende forskellige databasemodeller og få større forståelse for databaseserveres virkemåder, så du i højere grad kan anvende databaser i din virksomhed.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Følg udviklingen på databaseområdet!

Fagligt indhold 

Du lærer at designe databaser med henblik på at gøre databasesystemerne mere effektive og brugervenlige gennem din viden om modeller, arkitekturer og teknologier.

Du får større forståelse for de driftsmæssige forhold med hensyn til databasesystemer, avancerede databaseanvendelser og forespørgselsafvikling i databaser.

Du får viden om:

  • mapping og mapping frameworks
  • videregående SQL
  • transaktionshåndtering.

Udbytte

Efter Videregående databaser kan du designe databaseløsninger, hvor du implementerer effektive databaseløsninger samt løsninger med flere samtidige brugere.

Du kan hensigtsmæssige vælge databasemodeller, samt vurdere arkitektur og teknologier i forhold til anvendelsen af dit design.

Niveau

Videregående databaser bygger oven på din viden fra det obligatoriske modul, Databaser.

Modulet hører under akademiuddannelse i Informationsteknologi og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, som vil opgradere din viden fra det obligatoriske modul, Databaser, og lære mere om design og anvendelse af databaser.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Julie Kowal Kristiansen, specialkonsulent Arbejder med området IT og kommunikation
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb