Videregående systemudvikling

Akademimodul

Er du interesseret i systemisk nyudvikling, videreudvikling og integration af store IT-systemer? På diplommodulet Videregående systemudvikling kan du blive klogere!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv kvalificeret til dit arbejde med systemisk udvikling

Fagligt indhold

På Videregående systemudvikling kommer du til at arbejde med systemudviklingsmetoder, projektplanlægning, kvalitetssikring og systemudviklingsprojekter, forskellige procesmodeller, kvalitetskriterier og deres betydning for systemudviklingsprocessen og selve systemet det indgår i. 

Du kommer til at arbejde med

  • Systemudviklingsmetoder
  • Kvalitetssikring
  • Projektplanlægning og procestilpasning.

Udbytte

Når du har gennemført modulet kan du bl.a.

  • Anvende mindst to centrale systemudviklingsmetoder samt styre mindre systemudviklingsprojekter
  • Udforme en projektstrategi ved situationsbestemt valg og/eller tilpasning af systemudviklingsmetode
  • Sikre kvaliteten af proces og produkt

Du vil kunne indgå som kompetent deltager i systemudviklingsprojekter og større teams i strategisk udvikling af større systemer, situationsbestemt tilrettelæggelse og gennemførelse af systemudviklingsprocesser.

Niveau

Modulet bygger videre på dine grundlæggende kompetencer inden for systemudvikling, som du kan bruge i din systemudvikler uddannelse eller din hverdag med systemisk udvikling.

’Modulet hører under ’Akademiuddannelse i informationsteknologi’ og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag.’

Målgruppe

Diplommodulet er for dig, som har grundlæggende kendskab til systemudvikling, og ønsker større viden om systemudvikling, projektplanlægning og kvalitetssikring.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Julie Kowal Kristiansen, specialkonsulent Arbejder med området IT og kommunikation
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb