Advanced digital marketing

Diplommodul

Arbejder du med digital markedsføring?
På modulet får du redskaber til at tage del i analyse, planlægning og praktisk anvendelse af digital marketing ved brugen af avancerede digitale marketingbegreber.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om udvikling af digitale markedsføringsstrategier!

Fagligt indhold 

Du lærer om avancerede digitale marketingbegreber samt marketingfunktionens typiske rolle i forhold til virksomhedens digitale markedsføring, så du kan planlægge konkrete digitale markedsføringsaktiviteter samt måle og optimere virksomhedens digitale marketing.

Du får viden om:

  • Planlægning af konkrete digitale markedsføringsaktiviteter
  • Udvikling af digitale markedsføringsstrategier
  • Måling og optimering af den digitale marketing
  • Dataindsamlingsmetoder i relation til arbejdet med markedsanalyse og effektmåling af markedsføringen
  • Markedspotentiale

Udbytte

Du bliver i stand til at håndtere komplekse udviklingsopgaver i forbindelse med avanceret digital markedsføring og udvikling af den digitale strategi, hvor du mestrer centrale metoder og værktøjer til at planlægge digital markedsføring og relatere markedsføringsplanen til virksomhedens idé.

Efter Advanced digital marketing kan du:

  • Bruge webstatistik og brugertests til at tilrettelægge og optimere den digitale markedsføringsindsats, herunder udvikle kravspecifikation og indhente tilbud
  • Anvende metoder og redskaber inden for digital marketing og mestre de færdigheder, som knytter sig til beskæftigelsen inden for digital marketing
  • Opstille mål samt vurdere, anvende og behandle nøgletal, data og statistikker og på baggrund af dette uddrage konsekvenserne for markedsføringsindsatsen med henblik på at optimere potentialet for salg af virksomhedens produkter og ydelser online

Niveau

Modulet hører under den Merkantile diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Advanced digital marketing er et retningsspecifikt modul under retningen E-handel.

Målgruppe

Advanced digital marketing er til dig med erfaring inden for digital marketing.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb