Forretningsforståelse

Diplommodul

På modulet får du ny viden, og udvikler dine færdigheder og forståelse for virksomheders interne og eksterne forhold, som gør dig i stand til at udarbejde analyser af virksomhedens eksisterende strategi og forretningsmodel med fokus på udvikling.

Datoer og tilmeld

Styrk din forretningsforståelse

Fagligt indhold 

Modulet fokuserer på udviklingsorienterede metoder, modeller og teorier om analyse af virksomhedens omgivelser, ressourcer og kompetencer, så du efterfølgende kan varetage de komplekse og udviklingsorienterede situationer i virksomhedens forretning.

Du lærer bl.a. om:

  • omverdens- og konkurrenceanalyse
  • forretningsmodeller og strategivalg
  • analyse af virksomhedens økonomiske nøgletal.

Udbytte

Efter modulet er du i stand til at anvende din nye teoretiske viden samt begrunde og vælge relevante løsninger, når du arbejder med virksomhedens strategiske situation og position i forhold til omgivelser og konkurrenter.

Niveau

Modulet hører under den merkantile diplomuddannelse, og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Forretningsforståelse er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Modulet er til dig, der vil styrke din forretningsforståelse med nye redskaber til analyse- og udvikling af din virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Camilla Andersen Uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb