Forretningsforståelse

Diplommodul

På modulet får du ny viden, og udvikler dine færdigheder og forståelse for virksomheders interne og eksterne forhold, som gør dig i stand til at udarbejde analyser af virksomhedens eksisterende strategi og forretningsmodel med fokus på udvikling.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk din forretningsforståelse

Fagligt indhold 

Modulet fokuserer på udviklingsorienterede metoder, modeller og teorier om analyse af virksomhedens omgivelser, ressourcer og kompetencer, så du efterfølgende kan varetage de komplekse og udviklingsorienterede situationer i virksomhedens forretning.

Du lærer bl.a. om:

  • omverdens- og konkurrenceanalyse
  • forretningsmodeller og strategivalg
  • analyse af virksomhedens økonomiske nøgletal.

Udbytte

Efter modulet er du i stand til at anvende din nye teoretiske viden samt begrunde og vælge relevante løsninger, når du arbejder med virksomhedens strategiske situation og position i forhold til omgivelser og konkurrenter.

Niveau

Modulet hører under den merkantile diplomuddannelse, og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Forretningsforståelse er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Modulet er til dig, der vil styrke din forretningsforståelse med nye redskaber til analyse- og udvikling af din virksomhed.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb