Beskæftigelse og Samfund

Diplommodul

Du får forståelse for arbejdsmarkedsområdet, arbejdsmarkedets og beskæftigelsespolitikkens udvikling samt beskæftigelses- og erhvervspolitiske hovedstrategier.

Datoer og tilmeld

Formålet med diplomuddannelsen i Beskæftigelse er at kvalificere dig til selvstændigt at varetage funktioner og udviklingsorienterede opgaver inden for beskæftigelsesindsatsten samt at give dig mulighed for at udvikle din egen praksis. Du bliver kvalificeret til selvstændigt at indgå i tværgående samarbejde med virksomheder, institutioner, forvaltninger, m.v.

Modulet kan rekvireres som skræddersyet forløb, hvor vi tager afsæt i jeres lokale ønsker og behov. Kontakt Mette Camilla Vinggaard, mcvi@ucl.dk - 24 82 53 17, og hør nærmere.

Faglig indhold og udbytte

Efter modulet er du bl.a. bedre til at håndtere komplekse og udviklingsorienterede opgaver i kvalificeringen af beskæftigelsesindsatsen, og du er i stand til selvstændigt at indgå i en professionel rolle i mødet med borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Niveau

Modulet er et valgfrit modul på diplomuddannelsen i Beskæftigelse.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder inden for beskæftigelsesområdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Mette Camilla Vinggaard, Lektor i socialt arbejde og konsulent Videreuddannelse Sundhed, Socialt arbejde og Velfærdsforskning
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Forløb