Rehabilitering af seksuel sundhed

Diplommodul

Rehabilitering af seksuel sundhed lærer du om metoder til at reducere seksuel dysfunktion og fremme den seksuelle sundhed. Hvis du vil have et indblik i sundhedsprofessionelle interventioner, der kan fremme seksuel sundhed på trods af sygdom og sygdomsbehandling, så er dette modul noget for dig.  

Datoer og tilmeld

Fagligt indhold

Seksuel sundhed er en væsentlig del af den generelle sundhed og har betydning for menneskers livskvalitet. Sygdom og sygdomsbehandling kan have en negativ påvirkning på patienters seksuelle funktion og seksuelle sundhed. Sundhedsprofessionelle interventioner kan reducere seksuelle dysfunktioner og fremme patienters seksuelle sundhed og livskvalitet.

Udbytte

Efter afsluttet modul:

  • har du viden om metoder til at reducere seksuelle dysfunktioner og fremme seksuel sundhed
  • kan du tage initiativ til og varetage samtaler om seksualitet med den enkelte patient/borger og dennes partner
  • kan du indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde om at udvikle inddragelse af seksuel sundhed i egen og arbejdspladsens rehabilitering.

Målgruppen

Modulet er for dig, der gerne vil styrke indsatsen for rehabilitering af seksuel sundhed efter sygdom, fordi du gerne vil:

  • varetage patienters og borgeres behov for rehabilitering med større vægt på seksuel sundhed
  • indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde om at udvikle inddragelse af seksuel sundhed i egen og arbejdspladsens rehabilitering
  • undervise studerende på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser eller nyansatte på din arbejdsplads i rehabilitering af seksuel sundhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kirsten Rue Honoré, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning af den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Trine Lippert, Lektor og uddannelsesfaglig koordinator Studievejleder
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie

Datoer og tilmeld

Forløb