Sproglige vanskeligheder

Diplommodul

Styrk samarbejdet om målrettede og specialiserede logopædiske indsatser

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

På modulet får du blandt andet indsigt i forskellige former for- og årsager til udvikling af sproglige vanskeligheder og deres fremtrædelsesformer
Du lærer om:

  • lingvistik, fonetisk transskription, sprogtilegnelse, sproglig og kommunikativ udvikling
  • sproglige vanskeligheders fremtrædelsesformer, udbredelse, årsager, sværhedsgrader, prognoser og differentialdiagnoser

Udbytte

Efter modulet har du kompetencerne til at indgå i samarbejde om en målrettet og specialiseret logopædisk indsats, der rummer overvejelser i forhold til den enkelte, den enkeltes netværk, samt relevante samarbejdspartnere.

Du kan:

  • beskrive, analysere og vurdere sproglige vanskeligheder
  • planlægge, gennemføre og evaluere logopædiske interventioner ved systematisk at indhente information via relevante logopædiske undersøgelsesmetoder

Niveau

Modulet hører under den pædagogiske diplomuddannelse, og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltmodul. Sproglige vanskeligheder er et retningsspecifikt modul under uddannelsesretningen PD i Logopædi.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder, eller ønsker at arbejde, som talepædagog, støttepædagog, specialpædagogisk konsulent eller inden for andre specialpædagogiske områder.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Steffen Skovdal, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling af diplom- og akademiuddannelser på det pædagogiske område
Anne Katrine Meldgaard Philipsen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb