Sygefravær

Diplommodul

På modulet får du specialiseret viden om problematikker vedrørende beskæftigelse og sygefravær, samt kompetencer til at begrunde og vælge relevante faglige løsningsmodeller.

Tilmeld

Formålet med Diplomuddannelsen i beskæftigelse er at kvalificere dig til selvstændigt at varetage funktioner og udviklingsorienterede opgaver inden for beskæftigelsesindsatsten samt at give dig mulighed for at udvikle din egen praksis. Du bliver kvalificeret til selvstændigt at indgå i tværgående samarbejde med virksomheder, institutioner, forvaltninger, m.v.

Modulet kan rekvireres som skræddersyet forløb, hvor vi tager afsæt i jeres lokale ønsker og behov. Kontakt uddannelsesansvarlig konsulent Maja Tommerup Kleiner, mlkl@ucl.dk – 51 70 76 29, og hør nærmere.

Fagligt indhold og udbytte

Efter modulet har du styrket dine kompetencer inden for udredning, afklaring og opfølgning på en sygefraværssag og du er bedre i stand til at håndtere opgaver i forbindelse med varetagelsen af sygefraværsindsatsen samt at identificere og inddrage relevante rådgivere og faggrupper i indsatsen. 

Niveau

Modulet er et valgfrit modul på diplomuddannelsen i Beskæftigelse.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder inden for beskæftigelsesområdet.

Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb