Markedsføring kurser

Styrk dine nuværende og opnå nye kompetencer!

Specialiser dig inden for marketing, eller lær de grundlæggende principper inden for markedsføring. Med en uddannelse eller et kursus i markedsføring får du viden, du kan overføre direkte til dit arbejde.

Læs mere om kurser og efteruddannelser i markedsføring og få karrierevejledning. 

Kursus i sociale medier

Kurset i sociale medier er et akademimodul til dig, der arbejder med eller vil arbejde med en virksomheds kommunikation på de sociale medier. Du bliver kvalificeret til at arbejde med kommunikation, dialog og brugerinvolvering på de sociale medier, så du kan udvikle og varetage virksomhedens sociale mediestrategi.

Kursus i digital markedsføring

Akademimodulet i Digital markedsføring giver dig en grundlæggende forståelse for begreber og værktøjer inden for digital markedsføring. Du lærer at analysere og planlægge arbejdet med virksomhedens digitale strategi, markedsføring på digitale platforme samt indsatser i forhold til søgemaskineoptimering af virksomhedens hjemmeside.

Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

På dette akademimodul får du kompetencer til at øge omsætningen i virksomheden ved hjælp af SEO.Du lærer at bruge søgemaskineoptimering til udvikling og opsætning af hjemmesider med trafik og salg for øje.

Vi tager udgangspunkt i
data, analyser og kunderejsen, og vi arbejder med både tekniske SEO, on-page SEO, off-page SEO og virksomhedens samlede SEO-strategi. 

Akademiuddannelser

Har du spørgsmål?

Hos karriere- og studievejledningen sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre i dit forløb.

Du er velkommen til, at tage kontakt til os på efteruddannelse@ucl.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at booke en vejledningssamtale med Henrik.

Henrik har mange års erfaring inden for rådgivning, vejledning og karriereudvikling. Her er du garanteret kyndig vejledning.

Book vejledning hos Henrik