Digital markedsføring

Akademimodul

Få kompetencerne, så du professionelt kan føre virksomhedens digitale markedsføringsstrategi ud i livet. Du lærer at lede og deltage i analyse, planlægning og udførelse af forskellige former for digital markedsføring.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv skarp på din digitale markedsføring

Fagligt indhold 

Modulet giver dig både teoretisk og praktisk viden om og forståelse for centrale begreber og metoder inden for feltet.

Du lærer at vurdere potentialet for salg af virksomhedens produkter online, og du får værktøjer til at sikre et optimalt udbytte af den digitale markedsføringsindsats og indblik i, hvorfor det er vigtigt at have en digital strategi i virksomheden.

Du får viden om:

  • digital strategi, webanalyse og søgemaskineoptimering
  • sociale medier og content marketing
  • usability, brugertests, målsætninger og KPI (key performance indicators).

Udbytte

Du lærer at anvende digitale marketingbegreber, modeller og teorier, så du kan vurdere potentialet for salg af virksomhedens ydelser og produkter online. Yderligere kan du anvende webstatistikker og behandle data og på den baggrund uddrage konsekvenserne for markedsføringsindsatsen.

Efter Digital markedsføring kan du:

  • anvende centrale metoder og værktøjer til at planlægge digital markedsføring og relatere markedsføringsplanen til virksomhedens idé og overordnede strategier
  • vurdere virksomhedens placering i søgemaskiner og stille forslag til indsatsområder
  • identificere relevant jura og vurdere konsekvenserne for virksomhedens digitale markedsføring
  • håndtere udvikling af den digitale strategi med udgangspunkt i virksomhedens situation og med inddragelse af relevante interessenter.

Niveau

Digital markedsføring giver dig en grundlæggende forståelse for begreber og værktøjer inden for digital markedsføring, hvor du lærer at tage del i analyse og planlægning af arbejdet med markedsføring på digitale platforme.

Modulet hører under akademiuddannelse i Salg og markedsføring og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er for dig med relevant erhvervserfaring, som arbejder eller vil arbejde med digital markedsføring.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb