Den grønne værdikæde

Kursus

Det er formålet, at den studerende opnår en overordnet indsigt i, hvordan virksomheden i egen værdikæde og på tværs af forsyningskæden arbejder med innovation, produktudvikling og produktion i forhold til kundebehov samt bliver klar til og anvender digitale muligheder for optimering og automation i processerne.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

Du vil lære at finde dine udfordringer i forhold til den grønne omstilling, og det er formålet, at du opnår en overordnet indsigt i, hvordan virksomheden i egen værdikæde og på tværs af forsyningskæden arbejder med innovation, produktudvikling og produktion i forhold til den grønne omstilling.


Det betyder reelt, at du får muligheden for at observere og udfordre de aftryk som virksomheden laver på klimaet.

Udbytte

Du får:

  • Bedre overblik over hele organisationens værdikæde, med direkte indblik i hvordan de i deres funktions kan påvirke den.
  • Muligheden for at observere hvor og hvordan værdikæden påvirker den grønne omstilling.
  • Observere hvilke tiltag der er i gang og hvilke tiltag der med fordel kunne sættes i gang for at understøtte den grønne omstilling.
  • Forståelse for hvordan strategien understøtter arbejdet med den grønne omstilling på tværs af værdikæden i organisationen:
    • Upstream - op mod leverandører
    • Downstream - ned med kunden

Niveau

Den grønne værdikæde / Værdikæden i praksis er obligatorisk fag og hører under akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som vil gerne vil vide mere om virksomheders værdikæder, forsyningskæder og mulighederne for at innovere, optimere og automatisere dele af værdikæden i forhold til den grønne omstilling.

Jan Poulsen Uddannelseskonsulent
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Download

Uddannelsesretningens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb