Socialt arbejde og velfærd (SocVe)

Nyt tidsskrift om socialt arbejde og velfærd.

Om tidsskriftet

Socialt arbejde og velfærd (SocVe) er et videnskabeligt, open access-tidsskrift, der formidler forskning og udviklingsprojekter fra UCL, primært fra socialrådgiveruddannelsen og afdelingen Anvendt Velfærdsforskning ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Målgruppen for SocVe er studerende, undervisere og praktikere, der studerer og arbejder med det sociale område. Tidsskriftsproget er dansk. SocVe udkommer digitalt to gange årligt. SocVe er ikke peer-reviewet, men redigeres af forskere fra forskningsprogrammet Kommunal forvaltning og praksis, Anvendt Velfærdsforskning ved UCL. Forskellige gæsteredaktører deltager løbende i redaktionsprocesserne for at kvalitetssikre tidsskriftet.

Læs seneste nummer af tidsskriftet

 

Artiklerne i SocVe behandler forskellige aspekter af det sociale arbejde og velfærdsarbejdet bredt forstået, det vil sige det arbejde som udføres af socialrådgivere, lærere og pædagoger, men også til dels ergoterapeuter og sygeplejersker.

SocVe indeholder forskellige artikelformater, der alle relaterer sig til den sociale arbejdspraksis. Viden i praksis formidler forskning og viden relateret til socialt arbejde og velfærdsarbejdet. Akademiske praksisartikler kobler teori og praksis med fokus på handlingsspecifikke og praksisrelaterede overvejelser. Refleksionscases fra praksis beskriver en konkret case og reflekterer over denne. Fælles for alle artiklerne er fokus på det sociale og velfærdsprofessionelle arbejde og praksis.

Anne Marie Dahler Docent og programleder "Kommunal forvaltning og praksis"

Her finder du forfattervejledningen for tidsskriftet Socialt arbejde og velfærd.

 

Nyhedsbrev

Ved at tilmelde nyhedsbrevet accepterer du vores behandling af persondata. Læs hvordan vi behandler persondata