Administration og ledelse

Vi udvikler ledelsen i din virksomhed og styrker de administrative kompetencer

Vores uddannelser og kurser kvalificerer til professionelt arbejde med ledelse og administration. Og vi tilrettelægger udviklingsforløb tilpasset netop din organisation eller virksomhed.

Fælles for vores tilgang er, at du vil opleve udfordringer tæt koblet til hverdagen og solidt teoretisk forankret.

Vejen til kvalifikationer, der tilfredsstiller nye krav

Nye tendenser, ny viden og nye krav fra myndigheder, forbrugere eller borgere udfordrer virksomheder og institutioner.

Derfor udvikler vi uddannelser, kurser og skræddersyede ydelser i samarbejde med brugere og arbejdspladser med fokus på at håndtere aktuelle og komplekse udfordringer.

Undervisere og konsulenter har stor indsigt i daglige arbejdsgange og udfordringer i erhvervsliv og offentlige arbejdspladser. På den måde er vi med til at skabe effekt for studerende, kursister og på arbejdspladsen. 

Vi tager afsæt i aktuelle krav til virksomheder og organisationer, når vi udvikler uddannelser i ledelse og administration. Og du udfordres med nyeste viden om ledelse, administration og organisationer, når du indgår i samspil med konsulenter om udvikling af dine og arbejdspladsens kompetencer. 

Skal du vælge din uddannelsesvej?

Vil du i gang med en uddannelse der kræver overblik og sans for administrative opgaver, er du tæt på målet. Vores administrationsbacheloruddannelse (Offentlig administration) giver dig en stærk teoretisk ballast og erfaring fra praktik og projekter i dit fremtidige arbejdsmarked.

36 mio. til Digital Ledelseskultur

Et konsortie af erhvervsakademier og professionshøjskoler skal levere et af elementerne i regeringens initiativ SMV:digital, der har særligt fokus på at løfte de digitale kompetencer i små og mellemstore virksomheder.

Kompetenceudvikling