Byggeri og teknologi

Vi uddanner og udvikler kompetencer inden for byggeriet og de teknologiske brancher sammen med erhvervene.

Vi er tæt på udviklingen inden for byggeri, biler, produktion og andre brancher og kan bidrage med netop de kompetencer, som din virksomhed mangler.

Vi tilbyder uddannelser til dig, der overvejer en videregående uddannelse, eller som vil videre inden for dit fag.

Vi er tæt på branchen

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole uddanner professionelle medarbejdere til byggeri, produktion, og vi er den oplagte partner, når du har brug for hjælp til at styrke de ansattes kompetencer gennem uddannelse.

Vi er på forkant med nye krav fra forbrugere eller myndigheder, som gør det nødvendigt at opkvalificere medarbejderne eller ansætte nye medarbejdere med stærke specialer inden for fx processer, automation eller materialer.

Kompetencer til den enkelte medarbejder og til grupper af medarbejdere

Vi tilbyder kurser og uddannelse for enkelte medarbejdere i vores værksteder og videnmiljøer.

Og vi tilrettelægger særlige forløb, der i tæt dialog med dig om din virksomheds behov styrker lige præcis de kompetencer, som I mangler, hvad enten det drejer sig om automatisering i autobranchen eller certificering og miljøkrav i byggeriet.

Vi hjælper dig videre

Kontakt os og få vejledning, hvis du drømmer om at tage skridtet videre i dit valg af uddannelsesvej eller inden for din branche.

BuildingLab

Videncenteret rummer stor specialistviden indenfor en lang række byggefaglige områder, der skaber værdi for både studerende og virksomheder.