Job i UCL

Er du vores nye kollega? Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, der kan hjælpe os med at gøre en positiv forskel for vores studerende.

UCL er en arbejdsplads med højt til loftet og masser af muligheder. Vi er tæt på virkeligheden, og vi er omdrejningspunktet for bæredygtig vækst og velfærd.

Find vores ledige stillinger nederst på siden, hvor du også kan læse fakta om UCL som arbejdsplads.

Mød adjunkt Marie-Luise fra sygeplejerskeuddannelsen på UCL

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er en videregående uddannelsesinstitution, som udbyder over 40 fuldtidsuddannelser inden for de pædagogiske og socialfaglige, sundhedsfaglige og teknisk-merkantile områder. Vi tilbyder også efter- og videreuddannelser samt deltager i en bred række af forsknings- og udviklingsprojekter.

Vi har hovedsæde i Odense på Niels Bohrs Allé, men aktiviteterne er fordelt på syv campusser i Odense, Svendborg, Vejle, Fredericia og Jelling.

Vi har ca. 11.500 studerende, hvoraf langt størstedelen er tilknyttet de to campusser i Odense. Der er ansat ca. 1400 medarbejdere.

UCL har en årlig omsætning på omkring 800 millioner kroner.

Vi er den syvende største uddannelsesinstitution i Danmark målt på optag, og den tredje største professionshøjskole i Danmark målt på optag.