Human Resource Management

Akademimodul

Specialiser dig inden for rekruttering, kompetenceudvikling og ledelse og bliv rustet til at varetage HR-jobfunktioner i krydsfeltet mellem ledelse, rekruttering og kompetenceudvikling af medarbejdere.

Tilmeld modul

Lær om håndtering af virksomhedens mest værdifulde ressource – medarbejderne

Fagligt indhold 

En dygtig HR-afdeling skal både kunne rekruttere nye kolleger og udvikle de medarbejdere, som allerede er i virksomheden og på den måde sikre virksomheden en sund fremtid.

Human Resource Management klæder dig på til strategisk ledelse, lærer dig at lægge en HR-strategi og giver kendskab til videnregnskaber og ledelsesfilosofi.

Du får viden om:

  • Human Resource Management og strategisk ledelse i et HR-perspektiv
  • personalepolitik
  • personaleplanlægning, tiltrækning, udvikling og afvikling
  • HR-tiltag, værktøjer og processer
  • samtaleformer.

Udbytte

Du bliver klogere på personalepolitikkens indhold, anvendelse og udvikling, hvor du får viden om modeller til personalestyring, og hvordan de hænger sammen med virksomhedens strategiske planlægning.

Derudover får du en grundig indføring i, hvordan du rekrutterer og udvikler medarbejdere. Blandt andet lærer du at identificere virksomhedens rekrutteringsbehov, undersøge medarbejdernes udviklingsbehov og at udarbejde job- og personprofiler.

Desuden lærer du at bruge forskellige samtaleformer til både vanskelige samtaler og feedbacksamtaler.

Niveau

Human Resource Management kan være en del af din samlede videreuddannelse kombineret med andre HR-kurser eller et selvstændigt forløb, der i sig selv er en kort efteruddannelse.

Modulet hører under akademiuddannelse i Ledelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som arbejder eller vil arbejde med processen inden for Human Resource Management med fokus på tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.

Eiler Skovbjerg Vejleder
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Forløb