Organisation og arbejdspsykologi

Akademimodul

Få redskaberne til at forstå og løse organisatoriske problemstillinger i virksomheden og bliv klædt på til at deltage i forandrings- og udviklingsprocesser.

Tilmeld modul

Beskrivelse

En organisation er en kompleks størrelse og det kræver et grundigt kendskab til organisationsstruktur, ledelse, virksomhedskultur og systemer at skabe forandringer og organisationsudvikling, der varer ved. For udvikling kræver helikopterperspektiv og forståelse for, hvordan organismen en virksomhed er skruet sammen.

Organisation og arbejdspsykologi ruster dig til at håndtere disse organisatoriske og udviklingsmæssige processer.

Du får en grundig indføring i organisations- og virksomhedsstruktur, styringsprocesser og kultur, og du lærer om samspillet mellem en virksomheds organisation og omgivelserne. Du får desuden viden om, hvordan en organisationsstruktur er opbygget, og hvilke styringsprocesser, der er på spil.

Du bliver klogere på samfunds-, virksomheds- og subkulturer, og hvilken betydning de har. Ligesom du lærer at forstå gruppedannelser, gruppeprocesser og analysere konflikter. 

Undervisningen giver dig også indblik i ledelse, og du får en række strategiske værktøjer, du kan bruge til at afdække den strategiske situation og finde udviklingsmuligheder. Og så lærer du om trin i organisationsudvikling og får kendskab til projektstyring.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Allan Folke Larsson
Allan Folke Larsson Ledelseskonsulent og underviser

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

26. august 2019 - Odense C

10. september 2019 - Odense C

10. september 2019 - Vejle

Forløb