Dramapædagogik

Diplommodul

Få indsigt i hvordan du tilrettelægger, gennemfører og evaluerer et drama- og teaterpædagogisk forløb.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Dramapædagogik

På modulet arbejder du bl.a. med forskellige former for drama- og teaterforløb at afprøve drama- og teaterpædagogiske retninger forholdet mellem teatrets praksis og udviklingen af den dramapædagogiske praksis dramapædagogen som en reflekterende praktiker drama som metode til oplevelse og indsigt æstetiske læreprocesser og læringsteorier. Du specialiserer dig i forskellige former for dramapædagogiske metoder.

Målgruppe for Dramapædagogik

Modulet er for dig, der arbejder som lærer, leder, pædagog eller andet, og som har interesse for kultur og pædagogik. Udbud og undervisning Pædagogisk diplomuddannelse i drama udbydes af University College Lillebælt i samarbejde med Den frie lærerskole i Ollerup. Undervisning, vejledning og eksamen foregår på Den frie lærerskole i Ollerup. Læs mere på Den frie lærerskoles hjemmeside. De obligatoriske moduler kan også gennemføres på UCLs hold i Odense og Vejle.

Kontakt og personlig vejledning. Du er velkommen til at kontakte UCLs studieadministration på 63 18 40 00 eller diplom@ucl.dk

Den frie lærerskoles administration på 62 24 10 66 for mere information.

Du kan også kontakte seminarielærer Laust Riis Søndergaard på lrs@post6.tele.dk for aftale om personlig vejledning.

Struktur på Dramapædagogik

Dramapædagogik er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse  Drama. Modulet omfatter 10 ECTS-point. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse Drama.

Tilmeld modul

4. september 2019 - Vester Skerninge

Forløb