Marketing uddannelser

Specialiser dig inden for marketing og digital kommunikation med en af UCL’s populære erhvervsakademi- og top up-uddannelser. Se vores brede udvalg af uddannelser og udforsk dine muligheder her på siden.

Tag en marketing-uddannelse på UCL

Teori og praksis går hånd i hånd

På UCL foregår en stor del af undervisningen på mindre hold, hvor du og dine medstuderende kan at gå i dybden med emnerne og at prøve teorien af i praksis sammen med jeres underviser.

Uddannelse tæt på virkelighed

På UCL arbejder vi tæt sammen med de virksomheder og brancher, vi uddanner til – både omkring uddannelsernes indhold, men også praktikforløb og projektopgaver. Som studerende er det din sikkerhed for, at der er en god sammenhæng mellem det, du lærer på din uddannelse, og de kompetencer virksomhederne efterspørger.

Marketingkompetencer i høj kurs

Med en uddannelse inden for marketing bliver du klædt på med værktøjer, viden og kompetencer der er i høj kurs i erhvervslivet. Du står derfor godt stillet, når du skal finde et praktiksted og når du som færdiguddannet skal i gang med din karriere.

Tag del i et spændende studiemiljø

Der skal være plads til mere end bøger, opgaver og undervisning. På UCL har vi derfor et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og sjove oplevelser, som du og dine studiekammerater kan deltage i sideløbende med jeres studie.

Du kan bl.a. se frem til:

  • Sociale arrangementer som fester, fredagsbarer, brætspilscafé, sportsaktiviteter, musikoplevelser m.m.
  • Chancen for at sætte dit præg på UCL gennem studenterpolitik
  • Frivilligt arbejde som tutor eller ambassadør, hvor du får erfaring til dit CV
  • Talentforløb, hvor du sideløbende med dit studie får muligheden for at gå i dybden med dit fag
  • Workshops og events, der klæder dig på til din fremtidige karriere

… Bring gerne dine egne idéer på banen!

Central placering tæt på banegården

Marketing-uddannelserne på UCL har hjemme på vores campus på Seebladsgade i hjertet af Odense. Her er studieboliger og grønne områder lige rundt om hjørnet og banegården ligger blot 5 minutter væk til fods.

Overvejer du at skifte spor?

Går du på en bacheloruddannelse – fx på universitetet- og overvejer du at skifte til en erhvervsakademiuddannelse eller en top up-uddannelse på UCL?

Så husk, at du har mulighed for at søge merit for de fag, du allerede har gennemført. Kontakt vores studievejledning og hør mere.

Optagelsesvejledning

Marketing uddannelser

Top-up marketing uddannelser

Mød os på Instagram @ucl.dk