Coaching og konflikthåndtering

Akademimodul

Arbejder du med mennesker, er leder eller kommende leder, og ønsker du en større forståelse for dine medarbejderes og din egen reaktion i konfliktsituationer? Så er Coaching og konflikthåndtering det rigtige modul for dig.

Tilmeld
Garanteret holdstart

Forstå din egen rolle i konflikter

Fagligt indhold

På alle arbejdspladser kan og vil der opstå konflikter – men hvorfor går vi i konflikt, og hvordan kan du som leder bedst håndtere konflikter?

Du lærer bl.a. om dialog- og coachingværktøjer, som er særligt velegnede til konflikthåndtering i organisationer. Du udvikler din forståelse for, hvorfor vi ser mennesker forskelligt, har forskellige former for konfliktadfærd og reagerer forskelligt i konfliktsituationer.

Indhold:

• Teorier om konflikthåndtering og -forståelse
• Konfliktkommunikation
• Viden om coaching og coachingværktøjer
• Etiske overvejelser om anvendelse af coaching som konfliktløser.

Udbytte

Efter modulet har du en større bevidsthed om, hvorfor du reagerer, som du gør i konfliktsituationer. Derudover har du fået kommunikationsværktøjer, der kan hjælpe til at opløse en konflikt.

Modulet afsluttes med en 2-siders case-opgave med udgangspunkt i en samtale. Casen samler op på din viden fra modulet og sætter dig i stand til at omsætte teorierne til praksis.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Coaching og konflikthåndtering er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er særlig velegnet til dig, der vil øge dit kendskab til reaktionsmønstre og tage din kommunikation, coaching og konflikthåndtering til det næste niveau.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for akademiuddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Forløb