Akademimodul
Vil du lære om fødevareproduktion i stor skala?
På Fødevareteknologi får du et bredt kendskab til fødevarekemi og konservering samt til forskellige fremstillingsprocesser inden for fødevareproduktion.
Modulet giver dig en viden, så du kan benytte dette kendskab som fundament for at udbygge din viden for en konkret produktion og dermed specialisere dig inden for en ønsket produktionstype.
Modulet er opdelt i 4 temaer:
Du får viden om:
Du lærer at udvælge konserveringsmetoder, fremstillingsprocesser og relevante procesparametre til produktion af fødevarer samt at vurdere en fødevare og de ændringer, der sker ved fremstilling og opbevaring.
Efter Fødevareteknologi kan du:
Modulet hører under den akademiuddannelsen i Proces-, laboratorie- og fødevareteknologi og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Fødevareteknologi er et retningsbestemt modul inden for retningen Fødevareteknologi.
Akademimodulet er til dig, som vil have nye metoder og værktøjer til dit arbejde med fødevareteknologi.